ПолиПроект 
Светот на знаењето го отвораме за вас!
Нашата мисија
Реализација на курсеви
Перспектива на родителите

Добродојдовте во ПолиПроект

ПолиПроект е лидер во неформалното образование во Штип, но и пошироко во источниот регион на Македонија. Повеќе од две децении, некоку илјади задоволни клиенти го препознаваат ПолиПроект како симбол за квалитет, професионалност и иновативност.

Тоа се должи на фактот што на нашите ученици им дадовме знаења од областа на информатиката, странските јазици и математиката.
Нашите наставници и предавачи се високо мотивирани професионалци, кои...

Прочитај повеќе

Уписи 2015/16

Уписите за новиот циклус на курсеви по компјутери, странски јазици и математика се во тек.

Пријавувањето е во нашите простории секој работен ден (од 09:00 до 20:00 часот).