Светот на знаењето го отвораме за вас!

Уписи 2015/2016  

Уписите се во тек за сите курсеви и возрасти
Запишувањето на курс е во неколку чекори:
-пополнување на пријавен лист;
-потпишување на договор;
-плаќање на надомест за обуката соодветно со договорот;


Уписите се вршат во нашите простории секој работен ден (од 09:00 до 20:00 часот).

При упис на курсевите за јазици правиме тестирање и интервју на кандидатите. Врз основа на тестот и интервјуото се утврдува предзнаењето што го поседуваат, така што можеме да помогнеме во изборот на соодветен курс за секој кандидат, по што следи формалниот упис во нашето училиште.

Тестот за утврдување на нивото на знаење е бесплатен и може да се направи врз основа на пријава секој работен ден од 13:30-15:30 часот.

Терминиите за сите курсеви се определуваат по договор со кандидатите.

Цените за курсевите се движат од 75 до 275 ден/час.

Попусти

- Семеен попуст 10%
- Посетува два курса 10%
- Посета на три курса 15%

Попустите за плаќање на рати се дадени во ценовникот

Можете да користите само еден попуст !

Цените, условите на плаќање за курсевите можете да ги видите тука:

Ценовник за курсеви 2015/16

Важни датуми

27

Август, 2014
Бесплатни демо часови по англиски јазик .

29

Август, 2014
Бесплатни демо часови по компјутери.

1

Септември, 2014
Почеток на новата учебна година.

13

Септември, 2014
Бесплатна кино проекција за најмладите ученици.

31

Октомври, 2014
Holiday Lesson - Halloween.

Види ги сите