Светот на знаењето го отвораме за вас!

Добродојдовте во ПолиПроект

ПолиПроект е лидер во неформалното образование во Штип, но и пошироко во источниот регион на Македонија. Повеќе од две децении, некоку илјади задоволни клиенти го препознаваат ПолиПроект како симбол за квалитет, професионалност и иновативност.

Тоа се должи на фактот што на нашите ученици им дадовме знаења од областа на информатиката, странските јазици и математиката.

Им пренесовме вештини што светот ги бара!

Нашите наставници и предавачи се високо мотивирани професионалци, кои со љубов и се посветуваат на својата задача да едуцираат. Задачата што си ја поставивме е повеќе од едукација. Тоа е мисија, мисија во која создаваме вредности. Мисија која е посветена на промена на вашите животи на подобро. Затоа посветуваме особено внимание на условите за работа. Во строгиот центар на градот располагаме со модерни, современо уредени, климатизирани простории. На површина од 150м2 имаме три училници, приемен, административен простор и наставничка канцеларија. Располагаме со најсовремени нагледни средства: компјутери, LCD проектори, 24 часовен пристап до Интернет, DVD плеери... Затоа, Полипроект стана синоним за современа настава во современи услови. Ги подигнавме критериумите за квалитетна настава. Единственото што им останува на другите е да не следат....

Уписи 2015/16

Прочитај повеќе

Верификувани курсеви

Верифицирана образовна Програма
Програма која е проверена од релевантни професионални институции според закнските регулативи и ги исполнува дефинираните стандарди, со што се осигурува квалитетот на самата програма како и резултатите од неа, односно сертификацијата.

Прочитај повеќе